Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]BONY NA START(3 reka itd)omg wtf lol żal..?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey.. mam dziwny problem -.0... dodałe 3 rekę na start.. ale... po 5 dniach znikła, mimo że ustawilem do 2014 r. 24 grudnia.. i teraz zmieniam date na 2013 lub 2015 r. 24 grudnia i 3 reki nie mam na start.. czemu?

zawsze to działało.. godzina itd też ustawione

help

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

robilem.. :(

Opublikowano

ide wyprobowac.. >: z/w.. jak zadziala like dla bambuska bo mowiles ze mam mu podziekowac.. ale tobie tez dam ^^

Opublikowano

nie dziala.. wpisalem potem znowu inna date(2016 r 1 styczen 20:00:00) i w grze nie ma. potem wchodze w account i patrze tam na ile są te bonusy to 3 reka jest do 2012 r 1 stycznia.. OMG?

Opublikowano

@up

aż taki głupi nie jestem.. robię serwery od początku gry powstały pierwsze pliki więc takich pytań nie zadawaj ;> .. własnie tym tutkiem robiłem.. kiedyś normalnie dzialalo a teraz nie o.O ?

Opublikowano

OMG, wez usun tabelki account i wklej nowe a pozniej daj zapytania na 3reka i powiekszony sklad

sygnaac.png

wowaw.png

Opublikowano

@up

ok :> wgram nowe tabelki account..

Opublikowano

tak tylko na marginesie pamiętacie że zawsze wszyscy dawali do 2012 roku te bony ? może tutaj jest tak jak z kalendarzem windowsa ze tylko do 2099 chyba jest xD

to tylko moje przypuszczenia :P

Opublikowano

kur**.. teraz mam jeszcze lepszy problem.. wgralem nowe account.. ale.. robie konto.. a moja postac jest też w player... i jak sie loguje to tej postaci nie ma. ale w tabelce player jest.. OMG :( ?

Opublikowano

ok..bony sobie poradzilem.. w reje zmienilem ale..

wgralem nowa tabelke account.. i stracilem mojego gm'ka :(

zalozylem nowe konto co mialo te same passy.. ale wchodze do gry i na tym koncie jest 0 postaci.. tamtego gm'a tez nie ma... mimo, iż w player w navicat jest ta postac pod nickiem [GA]xxx...

kurde czemu? jak odzyskac mojego gm'a? bo eq mialem tam>(itemy tzn. daj bana,daj kase,zmien plec,questty itd..)

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...